Cursussen

Wimperextensions opleidingen à la Lash To Go

Naast het plaatsen van wimperextensions, vinden wij het ook leuk om onze kennen en kunnen hierover te delen met jullie! Daarom bieden wij bij Lash To Go opleidingen aan. Je kunt bij Lash To Go kiezen uit vier soorten opleidingen:

One by One opleiding

De One by One opleiding die wij aanbieden is een eendaagse cursus van maximaal vijf uur. Dit is een cursus waarbij je 1 op 1 wordt getraind. Op deze manier kunnen wij jou alle persoonlijke aandacht geven en daar waar jij moeite hebt extra bij helpen. Bij deze cursus dien je echter zelf een model mee te nemen op wie je de wimperextensions training op kan uitoefenen. Dit kan bijvoorbeeld een vriendin of familielid zijn.

Prijs: €395-, excl. BTW. De prijs is inclusief het starterspakket van €150,- en een certificaat.

De Russian Volume opleiding

Als je de One by One lashes certificaat hebt behaald kun je je aanmelden voor de Russian Volume opleiding bij Lash To Go. Het is pas mogelijk om je voor deze cursus in te schrijven als je een certificaat hebt behaald voor het zetten van de One by One wimperextension set. De Russian Volume opleiding wordt ook 1 op 1 gegeven en duurt evenals de One by One opleiding maximaal vijf uur. Ook bij deze cursus is het de bedoeling dat je een eigen model meeneemt.

Prijs: €395,- excl. BTW. De prijs is inclusief het starterspakken van €150,- en een certificaat.

Combi pakket One by One & Russian Volume

Wil je beide certificaten in één keer behalen: One by One en Russian Volume? Dan kun je dat bij ons ook doen. Bij de combi pakket krijg neem je deel aan een tweedaagse cursus. Beide dagen duren maximaal vijf uur.
Om te beginnen geven wij bij dit pakket eerst de One by One cursus. Vervolgens is het de bedoeling dat je thuis wat je van ons hebt geleerd uitoefent op ongeveer 15 modellen. Natuurlijk is het mogelijk dat wij jou ondertussen nog begeleiden op afstand. Nadat je 15 modellen hebt gehad maak je een afspraak voor de Russian Volume cursus*. Voor beide cursusdagen dien je zelf een model mee te nemen. Dit betekent dat je een model meeneemt voor de One by One cursus en een model voor de Russian Volume cursus.
*Als je kiest voor een combi pakket is het niet meer mogelijk om de Russian Volume cursus te annuleren nadat je de One by One cursus hebt volbracht.

Prijs: €595,- excl. BTW. Inclusief starterspakket van €175,- en twee certificaten.

Perfectie training

Iedereen wilt zijn werk natuurlijk zo perfect mogelijk uitvoeren. Daar staan wij van Lash To Go dan ook 100% achter. Voor de stylisten die tegen bepaalde dingen aanlopen wat nog niet gaat zoals gewenst, bieden wij daarom ook een perfectie training aan. De perfectie training is bedoeld voor gevorderde stylisten. Tijdens deze cursus word je begeleidt bij het zetten van verschillende soorten wimperextensions, zoals:

Naturel eye
Om de look met wimperextensions zo vol en natuurlijk mogelijk te laten lijken.

Open eye
Het perfectioneren van wimperextensions die ervoor zorgen dat de ogen wat meer open lijken.

Cat eye
Om de ogen een prachtige amandelvorm te geven, zoals de oogvorm van een kat.

Doll eye
Voor een effect die de ogen veel groter laten lijken.

De perfectie training duurt maximaal 3 uur en je wordt verzocht om een eigen model mee te nemen.
Prijs: €180,- inclusief certificaat perfectie training.

Aanmelden

Heb je interesse in een van onze opleidingen? Meld je dan nu aan. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor alle opleidingen geldt dat het bedrag vooraf overgemaakt dient te worden naar Lash To Go alvorens de datum wordt besproken en bevestigd. Daarnaast behoudt Lash To Go het recht om cursisten te weigeren zonder enige reden van opgaaf.

Reserveren