Lash To Go

Wie zijn wij?

Naast het aanbieden van diverse diensten vinden wij het ook fijn dat de klanten weten ‘wie’ Lash To Go is en waar wij van Lash To Go voor staan.
Lash To Go is opgericht door twee zussen genaamd Ebru en Evren. Wij zijn geboren en getogen in Zutphen, maar Lash To Go is te vinden in verschillende steden in Nederland. Zo werkt Ebru sinds vier jaar in Schiedam en Evren in Zutphen. Daarnaast is Lash To Go sinds juni 2018 ook in Arnhem te vinden.

Hoelang doen wij dit al?

In 2007 zijn wij begonnen met onze passie en leergierigheid in het zetten van wimperextensions. In het begin van ons leerproces hebben wij veel op elkaar geoefend. Vervolgens hebben wij ook mogen oefenen op vrienden, familie en andere mensen in onze omgeving. Wat begon als een hobby heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat wij eigen technieken hebben ontwikkeld. Dit met behulp van de feedback van de mensen in onze omgeven waarop wij het plaatsen van de wimperextensions op mochten uitproberen. Omdat het zo goed ging en de reacties zo positief waren kregen wij de motivatie om er professioneel werk van te maken.

Hoe en wanneer is Lash To Go ontstaan?

De wereld van wimperextensions ging voor ons beide open in 2007 toen wij tijdens een bezoek kennis maakten met wimperextensions. Wij waren opslag onder te indruk en wilden er dus meer over te weten komen. Nadat wij onze eerste wimperextensions hebben laten plaatsen dachten wij: “ Dit wilt toch elke dame hebben?” We waren zo enthousiast om dit met meerdere meiden te delen dat wij het zelf ook wilde leren zetten. Na het volgen van een cursus hebben wij het zetten van wimperextensions op elkaar uitgeoefend. Hierdoor hebben wij door de jaren heen onze eigen techniek weten te ontwikkelen die zorgt voor een prachtig resultaat. De vraag naar onze wimperextensions techniek werd groter waardoor wij steeds meer groeiden. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij onszelf vandaag de dag met trots gespecialiseerde en professionele wimperstylisten mogen noemen die veel voor jou kunnen betekenen.

Waar komt jullie passie voor het zetten van wimperextensions vandaan?

Sinds kleins af aan speelde uiterlijke verzorging een belangrijke rol in ons leven. We waren altijd al geïnteresseerd in make-up, lange volle wimpers, verzorgd haar en mooie nagels. Je kunt gerust zeggen dat onze interesse in het beauty vak groot is. We zijn altijd al nieuwsgierig geweest naar nieuwe trends als het op beauty neerkomt. En na onze ontdekking van de wimperextensions wisten we meteen dat wij hier iets mee wilden doen. Wimpers zetten konden we uiteindelijk zo goed dat we ons konden onderscheiden van de rest. Daarnaast vinden we het nog altijd leuk om te doen. Het is en blijft immers een passie van ons.

Wat is onze voornaamste doel voor de klant?

Bij Lash To Go staat kwalitatieve dienstverlening en persoonlijke aandacht zeer hoog in het vaandel. Bij het aanbrengen van wimpers kijken wij voornamelijk naar de stijl van de persoon en het karakter. Daarop maken wij een set op maat zodat jij wimperextensions krijgt die bij jou passen. Elke persoon is namelijk anders en niet iedereen heeft dezelfde vorm ogen. Iedereen is uniek en dat is nou juist het mooie. Iedereen heeft een andere uitstraling en de kunst is om de juiste wimperextensions set te geven aan de juiste look. Ons doel is dat al onze klanten een WOW effect krijgen wanneer ze voor het eerst in onze spiegel kijken na het aanbrengen van de wimperextensions. Natuurlijk, wij vinden dit belangrijk zodat de klant weer bij Lash To Go terug wilt komen voor nog meer prachtige wimperextensions, maar het allerbelangrijkste vinden wij toch dat jij als klant tevreden ons pand verlaat.

Wat is de motto van Lash To Go?

Ons motto is: “Your beauty, our passion.” We vinden het belangrijk dat klanten zich bij ons thuis en op zijn gemak voelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou een fijne ervaring te geven vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt tot het moment dat je tevreden weer naar buiten loopt. Natuurlijk kun je zelfs erna nog gerust contact met ons opnemen. Wij zijn zeer vriendelijk en vinden het altijd leuk om onze klanten wat beter te leren kennen. Wat vind jij leuk om te doen? Waar houd jij je dagelijks mee bezig? Vragen waar wij het hopelijk binnenkort over kunnen hebben tijdens het aanbrengen van een prachtige wimperextensions set bij jou. We tonen interesse in iedereen die bij ons binnen komt, van jong tot oud.

Maken wij binnenkort ook kennis met jou?

Follow us on Facebook

Follow us on Instagram