• Hoelang blijven de wimperextensions in?

  Over het algemeen blijven de wimperextensions vier tot zes weken zitten. De manier waarop je er mee omgaat en de wimperextensions onderhoudt kunnen hier echter invloed op hebben. Waar je ook rekening mee moet houden is dat je natuurlijke onder wimpers sneller vernieuwen dan je boven wimpers. Je gehele onder wimperrand wordt namelijk om de twee tot vier weken geheel vernieuwd. Dit houdt in dat de wimperextensions aan de onderkant maximaal twee weken meegaan.

 • Hoe kan ik de wimperextensions onderhouden?

  Om het beste uit de wimperextensions te halen én om de wimperextensions optimaal te houden zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Zorg er allereerst voor dat de wimpers de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden. Vermijdt ook stoom en probeer niet in je ogen te wrijven. Gebruik om de paar dagen een coating om de wimperextensions te beschermen tegen vuil, olie en stof. De coating zorgt er namelijk voor dat de extensions goed vast blijven aan je natuurlijke wimpers doordat het de wimperlijm beschermt. Probeer olieproducten zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast krijg je bij Lash To Go ook handige wimper borsteltjes zodat je de wimperextensions kunt borstelen indien nodig. Op deze manier blijven de wimperextensions uit elkaar.

 • Hoe weet ik dat het tijd is om de wimperextensions bij te vullen?

  Je verliest van nature regelmatig een aantal wimpers. Doordat de wimperextensions langzamerhand uitvallen, zul je op een gegeven moment merken dat er wat legere plekjes ontstaan en dat het volume van de wimpers afneemt. Hierdoor is het nodig (indien je hier voor kiest) om er na een week of drie een aantal wimperextensions bij te plaatsen.

 • Kan ik met wimperextensions zwemmen?

  Met de wimperextensions kun je in principe nog alles doen wat je normaal gesproken ook doet. Denk hierbij aan douchen, zwemmen, sporten, slapen, naar de sauna, zonnen, etc. Dankzij de speciale lijm worden de wimperextensions als het ware versmolten met je natuurlijke wimpers. Dit houdt in dat de extensions pas uitvallen wanneer je natuurlijke wimpers zich vernieuwen. Je kunt dus gerust terecht bij Lash To Go voor het wimperextensions als je er op en top uit wilt zien voor jouw aankomende vakantie. Houdt er echter wel rekening mee dat de warmte van de zon ervoor kan zorgen dat de wimperextensions sneller uitvallen.

 • Kan ik make-up dragen als ik wimperextensions heb?

  Het gebruik van make-up op oliebasis rondom de ogen wordt streng afgeraden. De wimperlijm raakt dan namelijk sneller los. Dat wil je natuurlijk niet hebben! Er zijn eventueel mascara’s en eyeliners te vinden die speciaal zijn ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met wimperextensions. Maak zoveel mogelijk gebruik van make-up en make-up removers op waterbasis.

 • Kan ik mascara aanbrengen op de wimperextensions?

  Een voordeel van het aanbrengen van wimperextensions is dat mascara vrijwel niet nodig is. Dat vinden zoveel mensen dan ook zo fijn aan wimperextensions. Je hebt immers al een vollere look door de extensions doordat de volume en de dichtheid van de wimpers al vol genoeg zijn. Daarnaast is het ten zeerste af te raden om vet, olie of make-up op oliebasis aan te brengen rondom je ogen. Dit zorgt er namelijk voor dat de lijm sneller loslaat. Mocht je toch per se mascara willen gebruiken, dan kun je het aanbrengen op het uitende van de wimperextensions en dus zo ver mogelijk vanaf de aanhechting van de extensions.

 • Kan ik wimperkrullers gebruiken voor meer kruleffect?

  Het gebruik van mechanische wimperkrullers raden wij niet aan. Zowel de wimperextensions als je natuurlijke wimpers kunnen namelijk beschadigd raken. Daarnaast hebben de extensions van zichzelf al een natuurlijke krul. Je kunt het echter wel dagelijks zachtjes met een wimper borsteltje naar boven borstelen. Dit borsteltje kun je van ons krijgen.

 • Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn eigen wimpers?

  Wimperextensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers zolang de wimperextensions goed worden aangebracht. Bij Lash To Go kunnen wij je garanderen dat er al ruim 10 jaar met precisie en goede technieken wordt gewerkt. Wij leveren altijd kwaliteit!

 • Is er keuze in dikte, krul en lengte?

  Bij Lash To Go kun je kiezen uit diverse dikte, krul en lengte van de extensions. Natuurlijk kijken wij als specialist en professional wel naar wat het beste bij jouw ogen past. Samen komen we er uit en maken we er wat moois van.

 • Hoe langt duur het aanbrengen van de wimperextensions?

  De duur van een behandeling hangt af van de soort wimperextension set die je kiest én het aantal natuurlijke wimpers. Een nieuwe One by One set neemt ongeveer anderhalf uur tot twee uur in beslag. Een nieuwe set 2D-6D en Russian Volume duurt ongeveer twee tot tweeënhalf uur. Natuurlijk kan het wel eens uitlopen, omdat wij het allerbeste voor de klant willen. Wij nemen onze tijd en willen dat jij en wij tevreden zijn met het resultaat. Ben jij niet tevreden? Dan zijn wij dat ook niet!

 • Doet het aanbrengen van wimperextension pijn?

  Het aanbrengen van wimperextensions doet geen pijn. Het enige wat ‘vervelend’ kan zijn is het gevoel dat je krijgt als de afplaktape onder je ogen wordt verwijderen. Wij geven dit altijd netjes aan voordat we de afplaktape verwijderen.

 • Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?

  Wimperextensions zijn in principe geschikt voor iedereen. Bij Lash To Go kijken we echter eerst naar de staat van jouw wimpers en bestuderen wij wat jouw wimpers aankan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je eigen wimpers niet beschadigd raken. Daarnaast is het aanbrengen van wimperextensions niet mogelijk bij mensen die van nature helemaal geen wimpers hebben. De wimperextensions worden namelijk op jouw eigen natuurlijke wimpers aangebracht. Wij zullen uiteraard altijd kijken wat we voor jou kunnen betekenen met de bescherming van jouw natuurlijke wimpers in gedachten.

 • Kan ik de wimperextensions zelf verwijderen?

  Wij raden het nooit aan om de wimperextensions zelf te verwijderen. Als je het er verkeerd uittrekt kan dit zeer schadelijk zijn voor je natuurlijke wimpers. De wimperextensions worden aangebracht met een speciale lijm die waterproof is. Dit maakt het dus erg lastig om te verwijderen. Je kunt bij ons een afspraak maken om de extensions te laten verwijderen. Wij beschikken over de juiste remover die geschikt is voor het verwijderen van wimperextensions op een veilige manier.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Staat jouw vraag er niet tussen of heb je nog meer vragen over de wimperextensions? dan kun je gerust contact met ons opnemen. Natuurlijk kunnen wij jou bij aanvang op de locatie ook nog informeren en eventueel vragen waar je mee zit over het onderhoud van de wimperextensions beantwoorden. Wij zijn er om jou gerust te stellen, zodat je zonder twijfels de behandeling ondergaat. Bij ons is alles bespreekbaar, zolang jij je maar op je gemak voelt bij Lash To Go!

[ninja_forms id=”2″]

[/ninja_forms]