Onze diensten

Bij Lash To Go is het mogelijk om een afspraak te maken voor diverse diensten. Van het aanbrengen van wimperextensions tot het verwijderen ervan. Wij vinden het belangrijk dat jij krijgt wat jij wilt en dat jij niet beperkt bent tot één keuze. Om een goed beeld te geven van waar je uit kunt kiezen bij Lash To Go geven wij per dienst aan wat wij doen. Op deze manier kun je kiezen welke wimperextensions set het beste bij jou past.

Wat zijn wimperextensions precies?

Niet iedereen is bekend met wimperextensions. Sommige hebben er misschien wel eens over gehoord, maar hebben het nog nooit eerder uitgeprobeerd. Om je even kort kennis te laten maken met wimperextensions leggen wij uit wat het precies inhoudt en waarom het zetten van wimperextensions bij Lash To Go zo ideaal is.

Wimperextensions, oftewel wimperverlenging, geven je ogen een prachtige en glamorous look. Wij maken gebruik van een speciale en geheel veilige wimperlijm om de wimperextensions één voor één tussen jouw eigen natuurlijke wimpers aan te brengen. De wimperextensions zijn permanent gekruld, waterbestendig én je hoeft geen mascara aan te brengen.

Er zijn diverse manieren om wimperextensions aan te brengen, elk wimperextension set geeft een andere look aan je ogen. Bij Lash To Go heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse diensten met betrekking tot wimperextensions: One by One, 2D wimperextensions, 3D wimperextensions en 4D-6D wimperextensions, oftewel Russian Volume. Daarnaast zijn wij te vinden op diverse locaties: Arnhem, Schiedam en Zutphen. Dus wie weet ontvangen wij jou binnenkort op één van onze locaties!

Wimperextensions

 • One by One lashes

  Wil je voor de meest natuurlijke look gaan? Dan zijn de one by one lashes wel een goede optie. Bij One by One lashes worden de wimperextensions één voor één bevestigt op jouw natuurlijke wimpers. Heb jij 10 natuurlijke wimpers? Dan brengen wij ook 10 wimperextensions aan. Heb je 20 natuurlijke wimpers? Dan brengen wij ook 20 wimperextensions aan. Op deze manier creëren wij meer volume aan jouw eigen wimpers toe en krijg je een prachtige natuurlijke look.

 • 2D wimperextensions set

  Wil je voor een elegante look gaan? Dan is de 2D wimperextensions set misschien wel wat voor jou. Bij de 2D wimperextensions set worden er in plaats van één wimperextensions twee wimperextensions tegelijk aangebracht op jouw natuurlijke wimper. Hierdoor ogen jouw wimpers voller dan bij een One by One set. De wimperextensions bij een 2D set zijn echter dunner dan de wimperextensions bij een One by One set.

 • 2D wimperextensions mix

  Als je voor nog meer volume wilt gaan bieden wij ook een mix aan van de 2D wimperextensions en de One by One set. Bij deze 2D wimperextensions mix wordt de 2D set als basis gebruikt. Vervolgens brengen we de One by One wimperextensions aan voor een voller wimpereffect.

 • 3D wimperextensions set

  Bij de 3D wimperextensions set brengen wij in plaats van twee wimperextensions drie wimperextensions aan op de natuurlijke wimper. Het resultaat? Prachtige volle wimpers die zorgen voor een fabulous look.

 • Russian Volume set

  Is jouw doel om een mooie, prachtige en super volumineuze wimper look te krijgen? Dan hebben wij ook nog de Russian Volume set. Bij de Russian Volume set komt een 4D, 5D of 6D techniek kijken. Hiermee brengen wij de 3D wimperextensions set naar een wat hogere level als het op volume aankomt.

 • Onder wimpers

  Om je look helemaal af te maken kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw onder wimpers een prachtige vol worden. Er wordt bij deze techniek wimperextensions aan de onder wimperrand bevestigd. Je hebt dus geen mascara meer nodig. Geweldig toch?!

 • Wimperextensions opvullen

  Zijn er na enkele weken wimperextensions uitgevallen, maar ben je nog niet klaar met het rocken van de fabulous nieuwe look? Don’t worry! Wij kunnen de wimperextensions opvullen, zodat je nog voor een langere tijd kunt genieten van de prachtige look.

 • Wimperextensions verwijderen

  Naast het bevestigen van de wimperextensions set naar keuze en het opvullen om de zoveel tijd, kun je de wimperextensions ook bij ons laten verwijderen. Wij raden het ten zeerste af om de wimperextensions zelf te verwijderen. Dit kan namelijk leiden tot beschadiging en het afbreken van jouw natuurlijke wimpers. Dat wil je natuurlijk niet. Je kunt bij Lash To Go zonder problemen een afspraak maken om de wimperextensions te verwijderen. Dit doen wij met een speciale en wederom veilige wimperextensions remover waarmee de extensions makkelijk loslaten. Op deze manier behoud je jouw prachtige natuurlijke wimpers zonder ze te beschadigen.

Boek nu

Laden...